Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σενάρια επιστροφής για τη σειρά Της Ελλάδος τα Παιδιά

*
Η κωμική σειρά "Της Ελλάδος τα Παιδιά", ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες της σύγχρονης ελληνικής τηλεόρασης και οι τότε πρωταγωνιστές δηλώνουν έτοιμοι για το μεγάλο come back. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται ο σμήναρος Κάκαλος, ο Βλάχος, ο Ντάλας, ο Πλαπούτας, ο Χλαπάτσας, ο Καραβανέας και η Μπουμπού να γεμίσουν ξανά τις βραδιές μας με γέλιο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, το τότε cast, συμπεριλαμβανομένου του Γιάννη Μπέζου, σκέφτονται να προτείνουν στον ANT1 την παραγωγή ενός sequel, όπου οι σμηνίτες επιστρέφουν και είναι μόνιμοι στη αεροπορία. Εκτός από το Γιάννη Μπέζο, πρωταγωνιστούσαν οι Χρυσούλα Διαβάτη, Γιάvvης Καπετάvιoς, Νίκoς Αλεξίoυ, Κώστας Ευριπιώτης, Γιάννης Σαββιδάκης και Δημήτρης Φραγκιόγλου. Ελπίζουμε ο ANT1 να δώσει το πράσινο φως για τη νέα παραγωγή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*